Marko Heikkuri eduskuntaan - MUUTOS 2011 Nuorissa on tulevaisuus

EU:n jäsenvaltio vai osavaltio????

Suomen liityttyä EU:iin on kaikki mennyt pikkuhiljaa loivassa kaaressa alaspäin.

Suomen sanotaan olevan EU:n jäsenvaltio, mutta määräilemisen perusteella olo on kuin osavaltiossa. Milloin ihmiset huomaavat, kuinka oman maamme määräysvalta luovutetaan hiljalleen muiden maiden määräysvallan alle?

Suomen yrityksiä haittaavat monet asiat, kuten taantuma ja EU:n uudet säädökset. Suomi maksaa EU:lle jäsenmaksuja pysyäkseen edelleen jäsenenä, mutta miksi näin tehdään? Monet puolustelevat jäsenmaksuja maataloustuilla ja kauppasopimuksilla, mutta mielestäni nämä ovat heikkoja tekosyitä.

Suomella on edelleen voimassa ETA sopimus, joka takaa kaupankäynnin edelleen.

Shengen sopimus takaa vapaan liikkuvuuden.

EU syö kokoajan meidän demokratiaamme ja itsemääräämis oikeuttamme. EU määrittelee koko ajan uusia suosituksia, jotka nykyinen eduskuntamme ottaa määräyksinä ja toteuttaa nämä asiat pilkulleen. Mihin on kadonnut eduskunnan omat aivot ja ajattelukyky?

Suomen tulisi erota EU:sta ja pärjätä omillaan, koska EU jäsenyyden myötä ei ole mikään muu ollut positiivista kuin ulkomaan matkustajien elämää helpottava yhteinen valuutta. Ruotsi ei liittynyt yhteiseen valuuttaan ja heidän valtiollaan menee hyvin, eikä kriisejä ole juurikaan näkyvissä. Suomella sen sijaan ei mitään muuta ole kuin kriisiä kriisin perään. Jos tuleva eduskunta ei ala välittömästi kauden alusta parantamaan maan sisäistä kaupankäyntiä ja työttömyyden vähentämistä, niin olemme muutamassa vuodessa Kreikan kanssa samassa tilanteessa. En usko kenenkään auttavan meitä yhtä pyyteettömästi, kuin miten me autimme Kreikkaa. Meiltä tullaan vaatimaan takuita suuria lainoja vastaan ja sen jälkeen olemme jonkun toisen valtion pihti otteessa.

Suomen EU nettomaksut vuonna 2013 oli -604 Milj. euroa (http://www.eurooppatiedotus.fi/public/default.aspx?contentid=97138&contentlan=1#.VSgG2vmsVQo) , mutta EU säädösten aiheuttamat vahingot Suomen teollisuudelle ovat todella suuria. EU:n rikkidirektiivi auíheuttaa pelkästään laivaliikenteelle 460 Milj. euron lisäkustannukset Suomeen (http://www.lvm.fi/tiedote/4411578/rikkidirektiivi-voimaan-2015-alussa) . Teollisuuden asiantuntijat ovat arvioineet direktiivin aiheuttavan jopa 600 Milj. euron lisäkustannuksia, joka voi aiheuttaa tuhansia irtisanomisia. Metsäteollisuus arvioi noin 200 Milj. euron kustannuksia. http://www.tekniikkatalous.fi/metalli/teollisuus+rikkidirektiivi+vie+kymmenia+tuhansia+tyopaikkoja/a837823?service=mobile&page=4

Onko oikein että Suomen nykyiset päättäjät seuraavat orjallisesti direktiivejä, vaikka ne aiheuttavat kurjuutta oman kansan keskuudessa? EU:n sivuilla mainittiin direktiivien tarkoittavan sitä, että jäsenmaiden on tarkoitus parhaakseen katsomallaan tavalla pyrkiä direktiivissä määriteltyihin sääntelyihin.

Suomi on ajautunut myös PIIGS pankkitukiin ja siitä oli Suomen kulut vuonna 2011  jo 8 Miljardia euroa.

Näin pienellä raapaisulla voin todeta vastustavani EU jäsenyyttä, koska sen määräykset vahingoittavat meitä aivan liikaa.

Näilläkin hukkaan menneillä rahoilla voisimme hyödyttää maatamme ja kansalaisiamme.

Jos joku huomaa mainitsemisen arvoisia virheitä, niin kertokaa toki. Jos olette epävarmoja niin tutustukaa asiaan ensin.

Suomi tarvitsee Muutosta

Muutos 2011

Marko Heikkuri

NRO 33

Lapin vaalipiiri

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Separated States of Europe. SSE.

Toimituksen poiminnat